55 ÉVESEK LETTÜNK

Az iskola alapításának 55. évfordulója alkalmából sikeres rendezvényeket valósítottunk meg. Programjaink:

2017. október 10. délelőtt

Az intézmény tanulóifjúsága és nevelőtestülete emlékfát ültetett az iskola elé, amely reményeink szerint hosszú évekig fogja emlékeztetni az ide látogatókat a mai iskolára.

A tulipánfát Kovács Krisztina ajánlotta fel, köszönjük szépen!

2017. október 10. délután

Tanulóink ünnepi műsorral emlékeztek meg az eseményről. A műsorban elmondta gondolatait:

Csiba Ágota Főigazgató

Borhi Zsombor Alpolgármester

Weimann Gáborné Igazgató

Verset mondott: Csordás István Tanár Úr

A műsort összeállította Bognár Barbara és Szabó Anikó.

Az ünnepi műsor után emléktáblákat avattunk Németh Tibor Igazgató Úr és Dr. Tóth Antal és Potó László pedagógusok emlékére. Az emléktáblákat tanulóink segítségével megkoszorúztuk. Beszédet mondott Jónás József, iskolánk volt pedagógusa, igazgatóhelyettese. Köszönet érte!

Az emléktáblák elkészítésében segítségünkre volt: Palkovics Béla, Palkovics Péter, Szabó Csaba (volt tanulóink) és Szabó Levente (13. A osztályos tanulónk). Köszönjük Nekik!

Az emléktáblák avatása után iskolatörténeti emlékszoba átadására került sor, ahol az eddig összegyűjtött tárgyakat, fényképeket, emlékeket állítottuk ki.

Az átadásnál beszédet mondott Horváth Miklós, közreműködött Horváth Zoltán András volt igazgatóink. Köszönjük szépen!

Az emlékszoba kialakításában segítségünkre voltak a Kaposvári SZC Lamping József Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanárai és tanulói, köszönet érte!

Mindezek után vendégeinket, dolgozóinkat és tanulóinkat hangulatos állófogadáson láttuk vendégül.

Az ételek elkészítését és a szervírozást köszönjük szépen a Kaposvári SZC Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája tanárainak és tanulóinak!

2017. október 11. délután

Nyugdíjas találkozót szerveztünk, ahol a régi kollégák részére is műsorral kedveskedtek tanulóink, amit az emléktáblák és az emlékszoba megtekintése követett. Ezután a feltálalt ételek elfogyasztása, közben beszélgetés, fényképnézegetés volt a program.

Az ételek elkészítését és a szervírozást itt is köszönjük a Kaposvári SZC Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája tanárainak és tanulóinak!

A rendezvények technikai lebonyolítását segítette Vörös Roland és Tóth Adorján.

2017. október 13. este

A „Gépészek a Gépészekért” Alapítvány 5. jótékonysági bálja zárta a jó hangulatú hetet. Minden eddiginél több - összesen 122- vendéget köszönthettünk iskolánk őszi hangulatba öltöztetett aulájában ezen a szép estén.

Weimann Gáborné igazgató és kuratóriumi tag köszöntője után Fisli István elnök beszélt az alapítvány működéséről, fő céljairól, és az elmúlt év legfontosabb eredményeiről. A műsor idén is remek hangulatot adott az estének. Elsőként a Maniac Brass Band zenekar koncertjét hallhatták a megjelentek, majd Berkes Sándor vezetésével a nagybajomi Sun Dance Studio TSE fiataljai adtak ízelítőt tánctudásukból. A nézők latin táncok mellett látványtánc előadásokat láthattak, köztük egy Európa-bajnokságot is nyert formációt.

Ezt követően vette kezdetét az ünnepi vacsora, melyet az elmúlt évekhez hasonlóan a Patent Bt. szolgáltatott. A csülök és a töltött káposzta mellett hidegtálak, saláták, rétesek, és aprósütemények kerültek az asztalra. A hajnalig tartó tánchoz és mulatozáshoz ismét a közkedvelt Fagyi Band zenélt. Természetesen nem maradhatott el a tombolasorsolás sem, ahol dísztárgyak, ajándékcsomagok, értékes háztartási gépek, és a Dózsa György utcában található BB Cuki felajánlásaként egy torta is gazdára talált.

Vendégeink visszajelzése alapján mindenki elégedett volt rendezvényünkkel, és sokan jelezték, hogy jövőre is szívesen részt vesznek majd alapítványunk bálján.

Minden kedves partnerünknek, szülőknek, tanulóknak, kollégáknak köszönjük a felajánlásokat, támogatásokat és tombolanyereményeket mellyel hozzájárultak a bál sikeréhez, és alapítványunk működéséhez.

 

Támogatóink:

Videoton Elektro – Plast Kft.

Kometa ’99 Zrt.

Kapos Járműgyártó Zrt.

CAD Production Kft.

Horváth Géza egyéni vállalkozó

BB Cuki, Barna Barbara cukrász

Niebel László és felesége

Stadler Erzsébet

Szabóné Ormos Zsuzsanna

Hablicsek Melinda

Szabó Csaba

 

Köszönjük minden tanulónak, osztálynak, szülőnek, dolgozónak a tombolatárgy felajánlásokat és a támogatói jegyek vásárlását!

2017. október 20.

Az évforduló alkalmából meghirdetett rajz- és fotópályázat eredményhirdetésére az október 23-i ünnepély előtt került sor:

Rajzpályázat I. helyezett: Szabó Tibor 10. G

Fotópályázat I. helyezett: Tóth Zsombor 9. A

Fotópályázat II. helyezett: Nevelős Dániel 11. A

A díjazottak oklevelet és könyvjutalmat kaptak. Gratulálunk!

Köszönetet mondunk további támogatóinknak:

Kaposvári Szakképzési Centrum

Hablicsek Melinda

Szabóné Ormos Zsuzsanna

Stadler Erzsébet

Horváth Géza

Niebel László és neje

Mátrai Károlyné Fekete Mária

Szabó Csaba

EMLÉKFÁNK

Az iskola fennállásának 55. évfordulója alkalmából ültetett kis fánk remekül érzi magát, túlélte a bejárat felújítását, él és virul.
Megkapta emléktábláját is, melyen a következő áll:

„Az iskola alapításának
55. évfordulójára
ültette a diákság és a
nevelőtestület.
2017. október 10.”

Vigyázzunk rá, ápoljuk, gondozzuk közösen!