VII. „LÉGY A SZAKMÁD MESTERE!” KIÁLLÍTÁS

A 2019. március 18-22. közötti időszakban bonyolítottuk le hagyományos rendezvényünket a Kaposvár-Somogyi Tehetségsegítő Tanáccsal és a Kaposvári Szakképzési Centrummal együttműködve, ahol a szakmájukban tehetséges tanulók mutatkoztak be.

A hétfőn tartott megnyitó ünnepségen a résztvevőket Csiba Ágota (Kaposvári Szakképzési CentrumKancellárja), Biró Norbert (Somogy Megyei Közgyűlés Elnöke) és Sárdi Péter (Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Elnöke) köszöntötte, valamint tehetséges tanulók produkcióit is láthattuk.
Weimann Gáborné (Műszaki - Gazdasági Tagozat vezetője) és a tagozat tagjainak irányítása alatt készültek a bemutató standok, ahol kivétel nélkül nagyon színvonalas tanulói projekteket ismerhettek meg az érdeklődők. A résztvevő iskolák és cégek, a szervezetek vezetői és szakoktatói mindent megtettek annak érdekében, hogy a tanulók tehetségét megmutathassák a közönségnek.
A résztvevők jutalomképpen a Bikali Élménybirtokra látogathatnak el.

Gratulálunk mindenkinek, jó kirándulást kívánunk!

A hét folyamán a kiállítást folyamatosan látogatták az általános- és középiskolai csoportok és egyéni érdeklődők is. A regisztrációs ívek alapján több mint 900 fő volt kíváncsi a szakmájukban tehetséges tanulók munkáira, felkészülési folyamatára.

Köszönjük, minden közreműködő munkáját!

Az esemény sajtómegjelenései:

http://kapos.hu/hirek/kultura/2019-03-18/a_szakmakat_is_nepszerusitik.html

https://www.sonline.hu/kozelet/helyi-kozelet/cukorpillangok-kulonleges-gepek-es-karibi-hangulat-a-gepeszben-1478242/

http://74nullanulla.hu/galeria/2019/03/18/minden-a-szakmakrol-szol-a-gepeszben.html

Stúdióbeszélgetés az eseményről